Duem a terme l’anglès extraescolar a moltes escoles de la comarca: Llar d’Infants Vedruna i Escorial (Vic), Escola Doctor Joaquim Salarich (Vic), Escola Mare de Déu del Sòl del Pont (Roda de Ter), Escola Sant Marc (Calldetenes), Escola Voltregà (Sant Hipòlit de Voltregà) entre d’altres.

Les famílies poden triar entre un anglès acadèmic o un anglès lúdic.

Anglès lúdic

L’anglès lúdic o Fun with English va dirigit a Infantil i 1r i 2n de Primària i està pensat per treballar l’activitat a través d’uns tallers, els quals de manera amena, lúdica i divertida, l’alumne interactua amb la llengua anglesa mitjançant story telling (explicant contes), games (jocs), songs (cançons) i arts and crafts (diferents activitats artístiques i manualitats). Tenim sempre present que el nen gaudeixi i alhora tingui contacte constant amb la llengua anglesa amb un programa amb uns continguts adaptats al nivell i a l’edat.

Classe d'angles per infants a Osona Idiomes.

Anglès acadèmic

L’anglès acadèmic va dirigit a Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, i segueix una metodologia d’aprenentatge de la llengua anglesa que es concentra totalment en la immersió lingüística:

Infantil
(P3, P4 i P5)

La nostra feina més important és que els alumnes puguin aprendre amb una immersió total de la llengua anglesa i sobretot amb ganes de passar-ho bé i comunicar-se a través del joc.

Cicle inicial
(1r i 2n)

Es continua motivant a l’alumne per poder aprendre dins d’un context d’immersió total de la llengua anglesa. Comunicar-se amb activitats de joc i també introduint totes les habilitats competencials de la llengua anglesa (reading, writing, listening i speaking).

Cicle Mitjà (3r i 4t) i
Cicle Superior (5è i 6è)

S’enfoca als alumnes per fer els exàmens Oficials de la Universitat de Cambridge, seguint les pautes estructurals i d’equivalència del Marc Comú Europeu de les Llengües.

Secundària
i Batxillerat

L’objectiu principal d’aquests cursos és la consolidació de les habilitats: Reading & Use of English, Listening, Writing & Speaking, per tal de presentar als alumnes a finals de curs als exàmens oficials de Cambridge i poder acreditar els nivells A2, B1, B2, C1 i C2.

Pautes a seguir en l’anglès acadèmic:

Level test

Durant la primera setmana de curs, es convocarà a tots els alumnes nous per tal de fer una prova de nivell. El nivell dels alumnes no es mesura amb el curs escolar, sinó en les competències de la llengua anglesa.

Exams

Cada final de trimestre els alumnes s’avaluen amb uns exàmens on hi consta les 4 habilitats bàsiques en l’aprenentatge de l’anglès: listening, speaking, writing i reading.

Reports

Al final del primer i últim trimestre els pares reben un informe molt complert sobre l’aprenentatge dels seus fills/lles.

Interviews

Durant tot el curs, les famílies poden concertar una entrevista amb els professors/es per parlar de l’evolució dels seus fills o qualsevol informació que considerin rellevant.

Group size

Els grups són amb un mínim de 3 i un màxim de 8 alumnes per classe, fet que facilita més l’aprenentatge i un seguiment més personalitzat.

Clase d'angles per adults a Osona Idiomes.
Oferta educativa