Interior de l'acadèmia d'idiomes de Osona Idiomes.

OSONA IDIOMES

OSONA IDIOMES és una acadèmia d’idiomes que va néixer a St. Hipòlit de Voltregà l’any 1991 i des de llavors ha anat creixent i ampliant ubicacions a la Comarca d’Osona. Som un equip de més de 20 professors nadius, llicenciats i qualificats per impartir formació.

Des de fa més de 30 anys que ens dediquem a l’ensenyament de llengües amb l’objectiu de poder transmetre al màxim tots els nostres coneixements perquè els nostres alumnes assoleixin els seus objectius amb els millors resultats.

Mètode Pedagògic

Com sempre i des de l’any 1991, Osona Idiomes utilitza una metodologia d’aprenentatge de la llengua anglesa que es concentra totalment en la immersió lingüística. Això fa que, d’aquesta manera, es pot arribar a un procés natural d’adquisició de la llengua anglesa per part dels alumnes. Com ja sabeu, el nostre equip docent està format amb un gran percentatge de professors natius qualificats i també llicenciats en filologia Anglesa. Els nostres professionals responen a un perfil totalment adequat per ensenyar la llengua anglesa d’una manera natural i amb l’objectiu d’anar introduint als alumnes en l’escolta, comprensió i la comunicació de la mateixa llengua.

A INFANTIL (P3, P4 i P5)

La nostra feina més important és que els alumnes puguin aprendre amb una immersió total de la llengua anglesa i sobretot amb ganes de passar-ho bé i comunicar-se a través del joc.

A CICLE INICIAL (1r i 2n)

Es continua motivant a l’alumne per poder aprendre dintre d’un context d’immersió total de la llengua anglesa. Comunicar-se amb activitats de joc i també introduint totes les habilitats competencials de la llengua anglesa (reading, writing, listening i speaking).

A CICLE MITJÀ (3r i 4t) I CICLE SUPERIOR (5è i 6è)

S’enfoca als alumnes per fer els exàmens Oficials de la Universitat de Cambridge, seguint les pautes estructurals i d’equivalència del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües. D’aquesta manera l’alumne es pot presentar als exàmens oficials i així rep un certificat que avala el seu aprenentatge. L’objectiu a 3r és assolir el nivell STARTERS, a 4t el nivell és MOVERS, a 5è el nivell és FLYERS i a 6è el nivell és KET (per poder seguir bé aquesta programació cal fer 2h lectives a la setmana).

A SECUNDÀRIA

Es prepara als alumnes pel PET, FCE i Advanced.