Kids: de 2 a 11 anys

A Osona Idiomes comencem des dels 2 anys amb l’aprenentatge de les llengües. Volem que el procés d’aprenentatge sigui totalment natural i és per això que fem immersió total a les classes. Volem transmetre la llengua d’una forma amena i divertida. Els grups són molt reduïts i això permet potenciar la comprensió i la comunicació oral.

A 2n de primària comencem amb la programació dels exàmens oficials Young Learners: Starters, Movers i Flyers, i anem seguint amb la continuació dels mateixos. Els cursos durant l’any van des d’una hora lectiva a la setmana fins a dues hores.

Classe d'angles per infants a Osona Idiomes.

Teens: de 12 a 16 anys

A secundària l’objectiu continua essent el mateix: volem que els alumnes assoleixin els seus objectius i tinguin els millors resultats pel que fa als exàmens oficials de la Universitat de Cambridge. A través de les classes dinàmiques i participatives i en un grup molt reduït, continuarem transmetent als alumnes la motivació i l’interès en l’aprenentatge de la llengua.

Oferim cursos de dues i tres hores lectives setmanals. Oferim una hora de consulta gratuïta per tots els alumnes, si es requereix o es vol una atenció més individualitzada, i també oferim la possibilitat de provar un curs determinat per poder diagnosticar el nivell adequat.

Classe d'angles per joves a Osona Idiomes.
Certificat Cambridge.

Adults

Està dedicat a totes aquelles persones que tinguin ganes d’ampliar la seva formació. Oferim un gran ventall de cursos que s’adapten a diferents nivells i horaris. Es tracta de classes de gramàtica enfocades als exàmens oficials i també classes de business, conversa i perfeccionament. Els nostres cursos d’adults són impartits als nostres centres i també “in company” a la mateixa empresa. Són des d’una hora lectiva fins a tres hores setmanals.

Classe d'angles per adults a Osona Idiomes.
Oferta educativa