EXPERIÈNCIA

OSONA IDIOMES, SL compta amb més de 30 anys d’experiència oferint cursos IN-COMPANY a mida a les empreses segons les necessitats específiques de cada col·lectiu.

Els idiomes que més impartim són anglès, francès, alemany, italià i recentment el xinès també està tenint molta demanda. També oferim cursos de català i castellà a treballadors procedents d’altres països i que necessiten aprendre la llengua per tal de poder integrar-se a l’empresa i al seu lloc de treball. Podem garantir una formació de qualitat amb professors nadius i experts altament qualificats, amb programes rigorosos i al mateix temps dinàmiques molt entretingudes i participatives per fer possible una immersió lingüística immediata, de manera que els alumnes se sentin motivats i progressin des del primer moment.

El nostre aprenentatge en idiomes va dirigit a les persones que pel lloc que ocupen a la feina, necessiten enfocar l’idioma cap a la importació/ exportació, màrqueting, recerques de nous mercats, presentació de productes a les fires, recepció, administració… per tal de millorar la seva fluïdesa escrita i oral. També preparem per l’obtenció de títols oficials de totes les llengües per tal de poder acreditar un nivell en el marc Europeu de les llengües: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.

Formació per empreses d'Osona Idiomes.

EMPRESES ON IMPARTIM FORMACIÓ

Ens avala una gran experiència formant a importants empreses de la comarca: Casa Tarradellas, General Cable, Iqap Masterbatch, Patel, Girbau, Taisa, Il.lustre Col.legi d’Advocats de Vic, Departament de Salut, Informàtica Feu, Driving Events…

Osona Idiomes organitza els cursos d’idiomes, adaptant-los a les necessitats específiques de cada empresa, al nivell de formació i horari. També tramitem les bonificacions que tenen dret totes les empreses privades a través de la Fundació Tripartita, i d’aquesta manera la formació dels treballadors d’una empresa pugui ser impartida a cost zero.

Oferta educativa